sábado, 18 de julio de 2009

RG Veda trimestral


Hoy toca RG Veda, una de las primeras grandes series de las CLAMP que este año estan celebrando su 20º Aniversario y que estuvieron en la Japan Expo 2009 celebrado recientemente en París (sólo recordarlo me muero de envidia por los que pudieron asistir y se lo pasaron más que genial X-| )

Pues Norma Editorial decidió hacer la reedición de la obra en formato coleccionista. La nueva edición tendrá 7 tomos en lugar de los 10 originales (y que no haré comentarios de la primera y descatalogada edición).

Con el nuevo formato se anunció que los tomos seran bimensuales y desde el tomo 4... ¡milagrosamente a pasado a ser trimestral!

Quizás me tuve que haber informado más pero reeditando una obra (que hace muchos años que está...) y que pase tan fácilmente de bimensual a trimestral... Todos estamos de acuerdo con que no queremos que se acabe pero, ¡esto es hacer esperar demasiado!

En fin, si no hay más cambios el tomo 6 saldrá en Agosto y el 7 (y último) en Noviembre. Si se esperan un poco más, podrian enlazarlo con las navidades y asi ponerlo en la lista de regalos de navidad =P

Gracias a las obras de las CLAMP empecé a interesarme por estas cosas tan "infantiles" y raras como son los mangas y los animes hará casi 10 años. ¡Cómo pasa el tiempo!

6 comentarios:

  1. A mi em desesperen els 2 mesos entre tom i tom de Negima! i a cops que l'endarrereixen fins al següent mes...

    Jo de CLAMP només he vist Sakura, i ara tic comprant el manga ja que surt en català ^^ (wenu, i un troç de Tsubasa, però es que em fa dormir...)

    ResponderEliminar
  2. Son uns impresentables =S Pero Negima! no l'estava publicant els de Glenat? Aquests no son una mica més decents que els de Norma?

    De les CLAMP, a mi m'agrada molt Magic Knight Rayearth (que ara estan treient una nova versió) que te 2 parts de 3 tomos (curteta) y ara estic amb RG Veda. Si vols te la deixo, està bastant bé.

    Si vols et puc deixar el manga de Sakura, me'l vaig comprar en el seu dia quan va sortir en castellà XD

    ResponderEliminar
  3. Sí, són bastant més decents que Norma, però sembla que Negima! la tenen creuada. Pàgines sense acabar de retallar, i sobretot el repetir dues vegades seguides una mateixa frase en un diàleg ha passat diverses vegades. És estrany per que diria que és amb l'únic manga de glénat que m'he trobat això...

    Si me la recomanes, m'agradaria ^^

    De Sakura la estic fent ara que surt en català. Tinc els 9 primers encara que només n'he llegit 2 :P. Tenia la intenció d'anar fent, a poc a poc, els diversos mangues que sortien en català, però ara que que glénat els ha pujat de preu haurà de ser més a poc a poc ^^

    ResponderEliminar
  4. Pot ser que la baixa qualitat sigui degut a que t'hagin tocat els tomos defectuosos? Un "despiste" lo tiene cualquiera... Sempre hi ha una ovella negra... quina pena que sigui aquesta serie =S

    Jo tinc un dels volums de RG Veda on estan les pàgines repetides. No se si es només el meu o tots van sortir aixi... potser em falten pàgines i tot!

    RG Veda és una història molt més sèria que Sakura i diferent a Tsubasa tot i que a Tsubasa surten bastants personatges de RG.

    De mica en mica s'omple la pica i per sort, la serie no està oberta XD

    Mai he rellegit Sakura... potser un dia d'aquests ho faci =^P

    ResponderEliminar
  5. Coi, doncs si que tinc mala sort que m'hagi tocat el tomo defectuós dels més o menys últims 10 seguits de Negima! M'ho hauria de fer mirar. Però això sí, és l'única de glénat que m'ha passat una cosa com aquesta.

    En canvi de Norma tinc el volum 1 de Yotsuba amb crec que era un capítol sencer amb amb les pàgines mal impreses, però per sort és llegible. Sembla que amb norma aquestes coses passen més sovint.

    El manga de Sakura és molt semblant a l'anime amb, això sí, l'estil del dibuix bastant més shoujo.

    ResponderEliminar
  6. Pozi! Ja és molta mala sort =S

    Jo ara estic recordant Chobits (de Norma) que també va ser un gran desastre... A la Sumomo li anaven canviant el nom, principalment alternaven entre Sumomo i Ciruela...

    Ja saps que les pàgines no han d''anar molt carregades de tinta per no contaminar =) I s'ha d'aprofitar els tòners al màxim, hem de ser ecològics ;)

    ResponderEliminar