lunes, 27 de julio de 2009

K-ON!


Dado que por fín estoy de vacaciones (despues de arreglar unos asuntos), me he puesto las pilas para ver algunas de las series que tenia pendientes.

La primera ha sido K-ON! de Kyoto Animation. Es una serie de 12 +1 capitulos que narra la historia de 4 chicas que intentan salvar el club de "musica ligera" que se ha quedado sin miembros. El club se compone inicialmente de Mio (bajos), Ritsu (bateria), Yui (guitarra) y Tsumugi (teclado) tal y como podeis ver en la imagen.

Respecto al tema musical, tanto Mio, Ritsu y "Mugi" tienen experiencia previa con sus respectivos instrumentos. La complicación es Yui, una principiante un poco despistada y no puede recordar más de una cosa a la vez.

Es una serie más que recomendable por la calidad de la animación y el transcurso de la historia. Personalmente me costó empezar pero una vez habian transcurrido un par de capitulos me quedé enganchada.

Podria decir que de los personajes principales, me quedo con la asustadiza Mio. Y de secundarios, la cosa está más complicada puesto a que el listón está alto. No sabria si elegir a Ui, Sawa-sensei o a Nodoka...

A continuación os dejo con un fanart bastante divertido =P

2 comentarios:

  1. La serie té moments molt bons i moments que no tant. És bastant irregular. També hi ha capítols on realment tot és absurd i altres de més seriosos. He llegit por ahí que sembla que trauran una OVA o algu així.

    La millor és la Yui! La Mio mola però la Yui més ^^. La seva capacitat de només poder fer una única cosa a la vegada és increïble ^^. I com a secundari em quedo amb la Ui. No té preu el "Ui, aisu!" hehehe i després la Ui pensa, però ara, des de que la meva germana s'ha unit al club de música s'ha tornat més responsable, llavors la Yui para de tocar la guitarra i diu "Ui, aisu!" hahahaha. Hi ha molts moments que recorda molt a Lucky Star.

    ResponderEliminar
  2. Per mi la serie ha estat bastant divertida en general pero tens raó que és irregular. Al principi la Yui se'm feia pesada pero després t'acostumes...

    Si treuen OVA... ja no se què en faran XD

    La Mio mola quan s'espanta xD És la única que toca de peus a terra tot i que la Mugi també te els seus moments XD

    De secundaris, potser la que menys és la Nodoka pero tant la Ui com la Sawa-sensei molen molt. Una per lo "perfecte" que és i l'altra perquè està com una cabra xD

    Ara que dius Lucky Star, la volia veure pero no la trobo o.O L'he perduda...

    Estic esperant a que acabin amb Haruhi per veure-la XD

    ResponderEliminar